Hírek Megjelentetése

Oldalainkon egy minimális díj kifizetése mellett bárki jelentethet meg híreket (továbbiakban cikk). Amennyiben viszont olyan cikket küldesz be, ami egyedi, máshol még nem jelent meg, magas színvonalú és elnyeri a tetszésünket, úgy ingyen is megjelentetjük, kivéve 2 rovatot. Ez a két rovat pedig a politika és az egészség témája. Hogy miért, azt a GYIK oldalunkon elolvashatod.

A szabadon választható megjelenési témák beküldőinek lehetősége van maximum 2 linket elhelyeznie a cikkében. Természetesen minden cikket átnézünk a megjelenés előtt és moderáljuk azt, ha kell, hisz megjelenési felületet adunk neki, és mivel van egy pár téma, ami nem szalonképes, figyelnünk kell. Erről bővebben a Felhasználási Feltételek oldalunkon olvashatsz. Mindenképpen olvasd el!

Mivel a kapacitásunk véges, ezért előfordulhat, hogy úgy távolítunk el egy cikket, hogy nem indokoljuk meg az okát. Ezt csak azért írjuk le, hogy senki ne legyen csalódott emiatt és egyébként pedig igyekszünk inkább mindenkinek 24 órán belül visszajelezni, hogy mit módosítson a megjelenéshez, vagy miért utasítjuk el a cikket. Ez segít abban, hogy legközelebb már megfelelő cikk kerüljön beküldésre.

Előfordulhat, hogy a megjelenő cikkeket szindikátusi rendszerünkben több közösségi platformon és RSS csatornán is automatikusan megjelentetjük, és az oldal látogatóinak szintén lehetőséget biztosítunk a továbbosztásra. Ez jó Neked, mint cikk beküldőnek, hiszen ezáltal több látogatót tudsz vonzani az írásaidhoz, véleményedhez, vagy ha saját oldalra szeretnél forgalmat terelni.

Továbbá a nálunk megjelentetett cikkbe „dofollow” linket is elhelyezhetsz. Ez szintén jó Neked, mint a cikk beküldőjének, mivel oldalunk a különböző domain értékelő független rendszerek szerint (is) jó minőségű backlink-et ad a Te weboldaladnak, így nem utolsó sorban keresőoptimalizálás szempontjából is hasznos számodra.

Mi az a „dofollow” link? Katt ide a magyarázatért.

Melyek ezek a domain értékelő független rendszerek? Katt ide az ismertetőért.