Rólunk

A (NEM) Titkolt Hírek egy mindenkinek szóló hírportál, melyen Önök (is) megjelentethetik híreiket. Szabad teret adunk mindazoknak, akiknek van véleménye, vagy blogját szeretné népszerűsíteni, de még azoknak is, akik kifejezetten politikai publikációs lehetőséget keresnek, legyenek bár híreik baloldali vagy jobboldali körökből, kormánypárt, vagy ellenzék.

Természetesen a lehetőségeinkhez képest moderáljuk a megjelenést, hiszen a mi értékrendünkkel sem fér össze „minden”. Mert bár tényleg mindenkihez szól, hiszen rengeteg témában olvashatnak nálunk bejegyzéseket, de a publikáláshoz el kell fogadni a Felhasználási Feltételeinket, mely részletesen taglalja azért a lehetőségeket.

Előre el kell mondanunk, mielőtt csalódás érne bárkit, hogy mert bár a megjelenés ingyenes, azért két kategóriát kiemelt státuszban tartottunk, mely csak díjfizetés ellenében vehető igénybe. Ráadásul a díjfizetés nem feltételezi, hogy jóvá is hagyjuk a cikket, ezért beküldés után ellenőrzésen esik át és csak akkor küldünk díjbekérőt, ha elfogadható annak tartalma. A díjbekérő kiegyenlítése után küldjük a számlát és megjelentetjük a cikket.

A föntebb említett két kategória az Egészségügy és a Politika. Mindkét terület olyan, mely adhat okot vitákra, és számos hírportálon ez meg is történik.

Négy igazán komoly téma köré csoportosítható az emberek érdeklődési köre, melyek a társas kapcsolatok, az anyagi helyzet, és ez a két kategória.

Mivel ez a két kiemelt kategória viszont tapasztalataink szerint fokozottan vonzza a nem megalapozott véleményeket és „tényeket”, minél inkább el szeretnénk kerülni, hogy ilyen megjelenjen. A két kategória díjfizetőssé tétele egy első szűrő, ami segít a publikálónak végiggondolni, hogy a megjelentetni szánt tartalom mennyire fontos. Esetleg ha néhány ezer forint ellenében jeleníthető meg, akkor már nem is feltétlen lesz olyan fontos. Aki hajlandó ezen árat megfizetni, annak viszont jó oka van a megjelenésre.

A politikai pártoknak megnyugtatásul azért annyit mondhatunk, hogy egy MTI-s megjelenéshez képest a díjunk csak a töredéke az ottani áraknak. A cikk felvitelekor bejelölhető a felületünkön, hogy más portálok által átvehető e, vagy sem. Ha a szerző átvehetőnek minősíti, ezt is ki fogjuk írni, ezzel is segítve a terjesztést.

Ha Ön szeretne nálunk tartalommal megjelenni, elolvasta a Felhasználási Feltételeinket és az Adatvédelmi elveinket, de ezek után is maradt még számára megválaszolatlan kérdés, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az erre szolgáló oldalunkon ide kattintva. Kérdésére igyekszünk mielőbb válaszolni, amennyiben pedig olyan jellegű, amely másokat is érinthet, úgy felvisszük azt a gyakran ismételt kérdések oldalunkra is.