jún 11, 2020
532 Megtekintés
0 0

Most hétvégén indul a PANAM autósmozi az Árkád tetején

Írta

Ideje nosztalgiázni Budapest menő autósmozijában! Június második hétvégéjétől görkorcsolyás felszolgálókkal és Oscar-díjas filmekkel idézi meg a régi idők hangulatát Budapest most induló prémium autósmozija.

A moziba járás már a filmgyártás kezdetekor vonzó szabadidős elfoglaltságnak számított, és ez most sincs másként. A hatalmas vászon, az egyedi hangzás és a pattogatott kukorica illata olyan élményt okoz, amely kellemes emlékként örökre bevésődik az agyunkba. Mindez ráadásul fokozható, például azáltal, hogy a szabad ég alatt élvezzük a filmnézést. Jó hír, hogy erre minden lehetőségünk megvan, egy jól megközelíthető helyen, teljes biztonságban!

Június 13-án a Harcosok klubja című filmmel indul az Árkád bevásárlóközpont tetőparkolójában megnyíló PANAM autósmozi idei évada. A hétvégén debütáló szabadtéri filmszínház nosztalgikus bájával garantálja, hogy az idei nyár nem telik el maradandó élmény nélkül. Budapest most induló prémium autósmozija régi és új filmeket tűz műsorra. A repertoárban a kritikusok és a nézők által is nagyra értékelt produkciók kaptak helyet, közte olyan alkotások, mint a június 14-én esedékes Három óriásplakát Ebbing határában, a július 8-ra tervezett Blöff, vagy a június 21-én vetítendő Amerikai história X.

Biztonságos megoldások

A 100 autónyi befogadóképességű autósmozi érintésmentes eszközökkel vár. Helyszíni készpénzforgalom a látogatók védelme érdekében nincs, az innivaló és a ropogtatnivalók megvásárlására kártyás fizetéssel van lehetőség. Nem személyre, hanem autóra lehet jegyet váltani, 5500 forintos áron. A jegyvásárlás online, a panam.hu oldal felületén történik; ugyanott megtekinthető a moziműsor, és a snack kiválasztása, előrendelése is megoldható. A fővárosi helyszín ellenére nem kell tömegre számítani, és a parkolás sem okozhat gondot.

Modern technikai háttér

Bár a múltidéző hangulatot görkorcsolyás felszolgálókkal is fokozzák, ami a technikai hátteret illeti, a legmodernebb megoldásokra lehet számítani. A látványvilágért hazánk prémium kategóriás vizuáltechnikai szolgáltatója, a Visualpower Kft. felel, akik garantálják az este 9 órakor kezdődő előadások minőségi színvonalú technikai hátterét. Érdekesség, hogy a 10×6 méteres LED falra vetített filmek hangját az autók FM rádióján keresztül tudják hallgatni a nézők.

Mentális időutazás a múltba

A film, mint kulturális termék segít néhány órára kiszakadni a szürke hétköznapokból. Távoli vidékekre hív, legendás karakterekkel ismertet meg, és nosztalgikus pillanatokat nyújt. Néhány nap múlva az utóbbi évtizedek legjobb alkotásai által repülhetünk vissza az időben. Júniusban a Hetedik, a Harcosok klubja és a Ha eljön Joe Black kalauzolnak az 1990-es évek végére, a Cápamese által pedig felidézhetjük, hol tartott az animációs filmművészet 2004-ben. A hónap végén több mint 1 étvizedet ugorva Tom Cruise és a Barry Seal a beszállító kerül kivetítőre. Mindeközben az időgép szerepét saját autónk tölti be.

Fotó

Cikk Címkék:
· · ·
Cikk Rovatok:
Szórakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.