okt 12, 2023
46 Megtekintés
Különleges és exkluzív világításra vágysz? Akkor ezt neked találták ki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Különleges és exkluzív világításra vágysz? Akkor ezt neked találták ki!

Írta

Napjaink világítástechnikai megoldásai annyira sokrétűek, hogy mindenki számára elérhető a különleges és exkluzív világítás létrehozása. Nem kell hozzá más, mint némi vállalkozó kedv és kreativitás, na és nyitottság az új iránt.

LED vonalvilágítással azonnal sikert arathatsz

Különleges és exkluzív világítást hozhatsz létre a LEDLámpaház.hu-nál kapható SKYLINE termékekkel. Hogy mi a SKYLINE vonalvilágítás titka? A különlegessége, azaz a szabadalmaztatott formatervezés, amivel készül.

A SKYLINE jelenti az egyik legújabb és legmodernebb design világítási lehetőséget, amivel könnyen feldobhatod az otthonod hangulatát. Egy olyan fényforrás, amit két, tetszőlegesen elhelyezett pont közé feszíthetsz ki. A tervezők az adott helyiségen átívelő vékony fénycsík ötletét az égbolton keresztül suhanó hullócsillagok mintájára hozták létre.

Mit tartalmaz egy SKYLINE hullócsillag csomag?

A SKYLINE csomag tartalmaz mindent, ami a hullócsillag létrehozásához kell: 2 db rögzítődobozt, 2 db gömbcsuklós rudat, 2 db rögzítőrudat, acél profilt, amely fekete vagy fehér színben és 6, 12, 20 méteres hosszban áll rendelkezésre. A csomagban van 1 tekercs LED szalag, lemezvágó olló, dróthuzal a falak közti távolság méréséhez, 1 pár kesztyű, jelölőfilc és 1 csavarszett. Fontos, hogy a tápegységet külön kell beszerezned.

Látható, hogy már a csomag tartalma is biztosítja az exkluzivitást, a profi összeállítást. Nemcsak a mindenképpen szükséges alkotóelemeket tartalmazza, hanem a felszereléshez kellő praktikus dolgokat is. Így ahhoz, hogy elkészítsd a világítást, nem kell a különböző tartozékokat külön-külön megvenni, hiszen a csomag minden szükséges tartozékot magában rejt.

Hogyan kell felszerelni a SKYLINE vonalvilágítást?

A SKYLINE vonalvilágítás felszerelése lehet, hogy első ránézésre bonyolultnak tűnik, de a távolságok és méretek pontos kimérése után már minden megy, mint a karikacsapás. Előnye, hogy egyaránt rögzíthető gipszkartonba, fa- és kőfalba is. Az esztétikus megjelenés elérése érdekében a tápegységet célszerű a fal mögött vagy a falban elrejteni.

Mivel a gömbcsuklók 45°-ig mozgathatók, így ebben a tartományban a profil bármilyen irányban keresztezheti a szobát. A SKYLINE többféle változatban is megrendelhető, így a felszerelésének valóban csak a képzeleted szabhat határt. Készíthető belőle direkt és indirekt világítás.

A SKYLINE felhasználási lehetőségei

A SKYLINE egy nagyon egyszerű, letisztult, de ennek ellenére (vagy éppen ezért) látványos világításként sok területen kreatívan alkalmazható. Kiváló kiegészítő a nagy területű és belmagasságú szobákban, jól funkcionál dekor világításként, de az üzletekben, éttermekben is különleges hangulatot teremt. Kiválóan világítja meg a falra elhelyezett képeket is.

Ha egy valóban elegáns és korszerű világítással szeretnéd átszelni a teret, válaszd a SKYLINE direkt és indirekt világításokat. Hidd el, mindenkinek tetszeni fog!

Cikk Rovatok:
Ingatlan