dec 11, 2022
304 Megtekintés
0 0

A női óra mindig jó ajándék lehet

Írta

Az urak egy kicsit mindig nehezebben választanak ajándékot, főleg, ha egy hölgy meglepetéséről van szó.

A karácsony közeledtével ez a teher egyre csak nő, és lassan ideje eldönteni, hogy mi is kerüljön a fa alá. Remek döntés lehet egy szép ékszer vagy egy gyönyörű női óra is, a lényeg, hogy szívből adjuk.

Mit adjunk ajándékba?

Mindig fejtörést okoz, ha arról van szó, hogy meg kell ajándékoznunk feleségünket, barátnőnket, édesanyánkat vagy éppen a testvérünket. A hölgyek számára a Juta Óra-Ékszer női óra és ékszer kínálatában biztosan megtaláljuk a megfelelő modellt. A kedvező árú termékektől kezdve egészen a luxuscikkekig böngészhetünk, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt hónapok eladási listáját a klasszikus stílusú arany és fehér arany ékszerek vezették. Népszerűek azok a modellek, amelyeket minden alkalomhoz fel tudnak venni a hölgyek, legyen szó hétköznapokról, üzleti vacsoráról vagy akár egy ünnepi alkalomról. Mivel ezek az ékszerek nagyon népszerűek, ajándékötletnek is jók lehetnek.

A női órák nagy népszerűségnek örvendenek

Szintén az eladási listák élén vannak a női divatórák, amelyek megjelenésükkel szinte bármilyen ékszert képesek kiváltani. Köves díszítésük és esztétikus kialakításuk igazán különlegessé teszi őket. A GUESS, a BOSS és a Tommy Hilfiger modellek rendkívül népszerűnek bizonyultak az idei mezőnyben.

Előfordulhat, hogy kisebb költségkeretből kell megoldanunk az ajándékozást. Ha a hölgy rendelkezik charmgyűjtő karkötővel, akkor jó ötlet lehet egy Pandora vagy egy Thomas Sabo fityegő is. Az alacsonyabb árfekvésű fülbevalók szintén telitalálatnak bizonyulnak, de a fülékszerek is nagyon népszerűek. A 20.000 Ft alatti keretbe bőven belefér egy Thomas Sabo gyűrű, de egy Stackers ékszertartó is bármikor jól jöhet.

Mindegy, csak csillogjon

A hölgyek természetükből adódóan kedvelik a csecsebecséket, így egy különleges női órának vagy egy szép ékszernek biztosan örülni fognak. Ezek a kiegészítők soha nem mennek ki a divatból, mindig beválnak, ha ajándékot keresünk.

Fontos, hogy olyan darabot válasszunk, amely illik az ajándékozott féhez. Kerüljük a hivalkodó darabokat, ha idősebb nőnek vagy komoly üzletasszonynak vásárolunk, ugyanakkor szánjunk időt ara, hogy különleges modellt válasszunk. A színes darabok inkább a fiatalabbakhoz illenek, de ha a testvérünknek bohókás személyisége van, őt is meglephetjük egy ilyen kiegészítővel. Figyeljünk oda a csomagolásra, és ha bizonytalanok vagyunk a saját kézügyességünkben, akkor inkább kérjük meg valamelyik ismerősünket, hogy segítsen. Ha nincs a környezetünkben senki, aki segíteni tudna, vigyük be egy virágüzletbe a dobozkát és bízzuk szakértő kezekre a díszítést. Az sem baj, ha csak egy tasakba helyezzük az ajándékunkat, a lényeg, hogy szívből adjuk.

Cikk Rovatok:
Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.