aug 22, 2023
58 Megtekintés
Tányérkefés vs. Hengerkefés padlótisztító gép: Melyik a jobb választás a szükségleteid kielégítéséhez? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Tányérkefés vs. Hengerkefés padlótisztító gép: Melyik a jobb választás a szükségleteid kielégítéséhez?

Írta

A padlótisztító gépeknek két fő típusa van, amelyek a formai különbségek miatt más-más nevet kaptak. Ez a cikk bemutatja, hogy milyen hatásuk van ezeknek a különbségeknek a tisztítási folyamatban.

Tányérkefés vagy hengerkefés padlótisztító gép?

A padlótisztító gépek tányérkefés vagy hengerkefés kivitelben is elérhetők a takarítógép kölcsönzés oldalunkon, melyek így különböző típusú padlókhoz vagy munkafolyamatokhoz alkalmazhatók.

A tányérkefés gép jellemzői

A tányérkefés fejet gyakran használják kisebb, gyalogkíséretű gépeknél, vagy nagyobb akkumulátoros modelleknél. Ennek az eszköznek a változata rendkívül sokoldalú, mivel nem csak kefével, hanem változó erősségű pad súrolókoronggal is felszerelhető. Ebbe a típusba tartozó gépek a leggyakrabban megtalálhatók.

A kábeles padlótisztító gépek vizet adagolnak a kefe közepén található lyukba, innen kerül a padlóra. Ezeknek a gépeknek nagyobb a kefenyomása, így jobban eltávolítják a makacsabb szennyeződéseket, mint a hengerkefés változatok.

A hengerkefés súrológép ismérvei

A hengerkefés súrológépekkel ellátott gépeket rücskös, barázdáltabb, vagy fugázott felszínű padlófelületeknél ajánljuk, mert ezekkel a nehezebben elérhető helyek is megtisztíthatók. A hengeres kefék ugyanabból az anyagtípusból készülhetnek, mint a tányérkefés változat.

Cégünkben mindkét típusú padlótisztító gép kölcsönözhető, akkumulátoros és kábeles változatban is!

Hogyan válasszon a takarítógépek között?

Ezek az előnyök a gőztisztítók használatánál is megjelennek, ahol a tányérkefés fej a sima felületű padlófelületek tisztításához, a hengerkefés pedig a rücskös és fugázott burkolatok tisztításához alkalmas.

Mindkét kefetípus hatékonyan tisztítja a padlót, de különböző előnyökkel jár a használatuk. A tányérkefés fej sokoldalúbb, míg a hengerkefés gépek egyszerre tudnak seperni és súrolni, valamint képesek a fugák tisztítására is.

További kérdése vagy ajánlatkérés esetén forduljon bátran szakértői csapatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Cikk Címkék:
Cikk Rovatok:
Tech