dec 11, 2022
43 Megtekintés
0 0

Nem a méret a lényeg, mégis fontos!

Írta

Mind a nők, mind a férfiak küzdenek önértékelési zavarokkal, már ami a méreteket illeti.

Míg a nők a mellük méretével küzdenek, hisz van, aki szerint túl kicsi vagy épp túl nagy keblekkel áldotta meg a sors, addig a férfiakat a férfiasságuk mérete foglalkoztatja.

Ugyan folyamatosan hangoztatják a különféle szakemberek, hogy nem a méret a lényeg, de más ezt egy honlapon olvasni, és megint más, amikor álmaid nőjével készülsz ágyba bújni!

Az első benyomás fontos!

Minden komoly kapcsolat elkezdődik valamikor, de mindegyik csak akkor tud folytatódni, ha a felek elégedettek a másikkal. Ezért ha úgy érzed, hogy a kis méreted csalódást okozhat, akkor érdemes megfontolni a SZEXSHOP.hu férfi kényeztetőinek pénisznövelő megoldásait.

Akár egy friss kapcsolatban szeretnél igazán bevágódni, akár tartós kapcsolatban élsz, mindenképpen foglalkozni kell ezzel a kérdéskörrel, ha úgy érzed, a hímvessződ mérete problémát jelenthet.

Persze a túl nagy sem ideális, de a túl kicsi végképp nem, hiszen bár ezer más módon örömet tudsz szeretni a partnerednek, azért a lelki vonulatát sem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Ha ugyanis a centiméterek száma miatt állandó komplexus gyötör, az bizony rá fogja nyomni a pecsétjét a szexuális életedre. Ha tehát nem szeretnéd, hogy ilyen vélt vagy valós gond miatt legyen a kapcsolatod kudarcra ítélve, akkor lépj a tettek mezejére!

Műtét? Na még mit nem!

Sokan ódzkodnak a műtéttől, ami tulajdonképpen tökéletesen érthető is, ám szerencsére nem ez a drasztikus lépés az egyetlen lehetőség. Most összeszedtük neked, hogy mikkel tudsz átmeneti vagy akár tartós eredményt elérni.

A legnépszerűbb pénisznövelő eszköz a pumpa, amely a keletkező vákuum segítségével pumpál több vért a hímvesszőbe, azaz okoz vérbőséget, és ezáltal hossz- és vastagságbeli javulást is. Fontos azonban tudni, hogy minél többet használod, annál eredményesebb lesz a növekedés.

Persze kúraszerűen alkalmazható pénisznövelő készülék mellett is dönthetsz, amelyet ha valóban kúra jelleggel, azaz huzamosabb időn át rendszeresen használsz, csodát tehetsz a férfiasságoddal: akár 28%-os hossznövekedés és 19%-os átmérőnövekedés is elérhető, ahogyan azok a használók beszámoltak, akik hónapokon át alkalmazták ezt a hasznos kütyüt.

Kevésbé ismert, azonban instant megoldást kínáló eszköz a péniszmandzsetta vagy a péniszköpeny. Míg az előbbi csak a körfogaton segít, addig az utóbbit akkor érdemes bevetni, ha mind a hosszán, mind pedig körfogatán szeretnél egy kicsit turbózni!

Van megoldás!

Láthatod hát, ahogy mindenre, úgy erre is van megoldás, így semmiképpen se hagyd, hogy a komplexusaid vagy épp a valóság megmérgezze a párkapcsolatodat.

Beszéljetek nyíltan erről (is), így sokkal könnyebben át fogjátok tudni hidalni ezt az akár vélt, akár valós problémát, és adhatjátok át magatokat a gyönyörnek!

Cikk Rovatok:
Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.