júl 11, 2023
82 Megtekintés
Utazás babával: milyen legyen a babakocsi és a babaágy? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Utazás babával: milyen legyen a babakocsi és a babaágy?

Írta

A nyár remek alkalom a kikapcsolódásra, utazásra, ám a kisgyermekes szülőknek a megfelelő babaholmikról is gondoskodniuk kell, hogy a kicsi jól érezze magát a nyaralás alatt is. Nem mindegy, milyen babakocsival és babaággyal készülünk a vidéki, külföldi túrákhoz: ehhez hoztunk pár hasznos ötletet.

A lapra csukható sport babakocsi

Mindenekelőtt a megfelelő babakocsi kiválasztása a legfontosabb, hiszen ez a jármű nélkülözhetetlen lesz, akárhová is megyünk. A legpraktikusabb egy lapra csukható sport babakocsi, melyet akár a Baby Lion webáruház babakocsi kínálatából is beszerezhetünk.

Itt a legmodernebb, minden jóval felszerelt modellek közül válogathatunk, a Lionelo Julie One sport babakocsi az egyik legnépszerűbb termék. Ezt kimondottan utazásokhoz javasolják, hiszen egyetlen mozdulattal kompakt méretre csukható, és a szállításához egy hordtáskát is adnak. Súlya is könnyű, mindössze 6,65 kg, ez azt is jelenti, hogy a repülős utazásoknál is magunkkal vihetjük.

Nagy előnye, hogy sok mindennel fel van szerelve: van hozzá állítható lábtartó, nyitható szellőzőpanel a háttámlán, de tartozéka a pohártartó, a lábzsák és a szúnyogháló is. Praktikus kiegészítő még a tárolózseb az oldalán és egy kosár alul.

A háttámlája fokozatmentesen állítható ülő és fekvő helyzetbe is. Kerekei lengéscsillapítóval vannak felszerelve, a manőverezés is könnyű ezzel a babakocsival. Valóban összecsukható egy kézzel is, és tényleg nem foglal nagy helyet a kocsi hátuljában.

Az utazóágy is fontos!

A másik elmaradhatatlan kellék nyaraláskor az utazóágy. Természetesen érdemes felhívni indulás előtt a szállást, tudnak-e biztosítani gyerekágyat, mert sok helyen már megoldható ez is. Ám, ha nagyszülőkhöz megyünk vidékre, vagy olyan apartmanban foglaltunk szállást, ahol nincs külön ágy a babának, akkor az utazóágynak nagy hasznát vehetjük.

A Baby Lion webáruház termékei között kimondottan szép és megbízható modelleket találunk, a legkedveltebb a Lionelo Stefi fix utazóágy, amely többféle színben is kapható. Nyitása-csukása ennek is egyszerű, és szintén adnak hozzá hordtáskát, ami egyszerűvé teszi a szállítást.

Oldalsó cipzáros bejárata a nagyobb gyerekek számára jelent könnyebbséget: lehetővé teszi, hogy önállóan tudjanak ki-be járni. A többi oldal hálós, így rá lehet látni a babára. A puha szőnyeg kivehető, akár játszószőnyegként is használható. A LockGuard rendszer megakadályozza a véletlenszerű összecsukódást.

Azért is érdemes utazóágyat beszerezni, mert ezt otthon is számos helyzetben felhasználhatjuk. Kitehetjük a teraszra, és a baba pihenhet benne délután, de felállíthatjuk a konyhában is, amíg mi főzünk.

Egyéb hasznos kiegészítők utazáshoz

Összegyűjtöttünk még néhány praktikus kelléket, amelyet érdemes a babás utazáshoz magunkkal vinnünk:

  • árnyékolók ablaküvegre
  • háttámlavédők
  • ülésvédők és rendszerezők
  • utazási tálcák
  • nyakpárnák, szemtakarók

A nyaralás alatt is gondoskodj a babád kényelméről és biztonságáról!

Cikk Címkék:
·
Cikk Rovatok:
Egyéb