máj 12, 2023
154 Megtekintés
A vászonképről röviden bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

A vászonképről röviden

Írta

Az otthon a mi saját menedékünk, ezért igyekszünk a lehető legkényelmesebb és legbarátságosabb környezetet megteremteni családunk számára.

Az egyedi kiegészítők csak még otthonosabbá varázsolják a légkört. Ezek lehetnek saját készítésű tárgyak, valamint boltban vásárolt dekorációs elemek is. Cikkünkben mi most az egyik legegyedibb tárgyról, a vászonképről szeretnénk mesélni neked. Tarts velem!

Vászonkép mint lakásdekoráció? Jól hangzik!

A vászonkép kifejezés szorosan kapcsolódik a modern lakásdekorációhoz és annak uralkodó trendjeihez. A stílusos és elegáns megoldásnak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen témájú fotót vászonra vihetünk. A családi képek, a szürrealista, minimalista alkotások mellett a klasszikus, már jól ismert festmények, tájképek is kedvelt darabok.

A vaszonkep.hu galériájában például bárki megtalálhatja azt, amit keres, még akkor is, ha fogalma sincs arról, hogy mi az. Sokszor ugyanis nem mi választjuk a képet, hanem az minket. Ma már egyre több családi házban, irodában és közösségi intézményben találkozunk ilyen termékekkel, s ezek között többrészes és mozaik modellek egyaránt akadnak. Valamennyi produktum kiemeli a teret és “kiszínezi” az üres falakat.

Miért érdemes a vászonképet választani?

A vászonkép a modern lakásdekoráció eszköze, és szinte egyre kevesebb papírra nyomtatott képet láthatunk. Ugyan, hol vannak már a ‘90-es évek, mert körülbelül akkoriban hódítottak a festmények papírra nyomott változatai. Ez ma, 2023-ban viszont se nem esztétikus, se nem praktikus megoldás.

A vászonképek a hagyományos képekkel szemben nem sérülékenyek, sokkal ellenállóbbak, élénkebbek, élethűbbek. Valóban művészi hatást keltenek, ami nem véletlenül van így, tekintve, hogy ezek festővászonra készült nyomatok. Mindössze egyetlen digitális kép szükséges ahhoz, hogy ilyen pompás remekművek készüljenek.

Mi a helyzet a garanciával?

A vászonképre jobb helyeken garanciát is kapunk, sőt 100%-os pénzvisszafizetési garancia jár a termékre. Ez azt jelenti, hogy bármilyen probléma merül is fel a képpel kapcsolatban, a gyártó nyitott kell, hogy legyen az újratárgyalásra, s végső esetben az összeg visszafizetésére.

Persze feltehető a kérdés, hogy milyen indok lehet helytálló? De a profik még indoklást sem kérnek tőlünk. Elég, ha pusztán nem tetszik nekünk a termék. Valójában a csúcsminőségű alapanyagokkal dolgozó gyártók ezt azért vállalják be, mert tudják, hogy a lehető legjobb minőségű vászonképet készítik nekünk el, így mernek kockáztatni.

A vászonképek tehát egyediek, személyre szabottak, különlegesek. Egyszerűen nagyszerűek. Ha még eddig nem rendelted meg első, saját vászonképedet, akkor bátorítalak arra, hogy ezt mihamarabb tedd meg, mert az eredménnyel maximálisan elégedett leszel!

Cikk Címkék:
Cikk Rovatok:
Ingatlan