júl 31, 2020
645 Megtekintés
0 0

500 anyuka tapasztalatait gyűjti össze egy különleges könyv a terhességről

Írta

Személyes történetek kísérik végig a várandósság időszakát

Ha új élet születik, kezdetét veszi egy gyönyö, de egyelőre ismeretlen út. A kismamák azonban sokszor nem őszinték az érzéseikkel kapcsolatban: előfordul, hogy nem merik elmondani a terhesség során megélt ézéseiket a külső nyomás miatt. Ebben segíthetnek az anyukák az élményei, akik már végigmentek az úton, és ez a 9 hónap életünk legcsodálatosabb időszakaként maradt meg az emlékeikben.

Dr. Jekkel Gabriella könyve, a “Várandóság kismamaszemmel” több mint 500 anyuka fotókkal dokumentált, személyes élményeit gyűjti csokorba: valós történetek összegzik a tapasztalatokat erről a gyönyörű, ám sokszor gyötrelmes időszakról.

Az út egyforma, de mindenki másképp járja végig

Ez a könyv a terhesség, a szülés, a gyermekágy és az anyaság témakörében egyedülálló, hiszen teljesen egyedi élményeket oszt meg. Nem csupán a várandósság egyes momentumain vezet végig, de megfogalmazza azokat gyakori a kérdéseket is, amelyek ilyenkor minden kismama fejében ott motoszkálnak – ezekre most választ is kaphatunk.

A várandósság szerves részét képezik a kötelező egészségügyi vizsgálatok, amelyek kálváriáját mindenki maga járja végig. De épp ilyen sokrétű képet kapunk arról is, ki hogyan élte meg az étkezése megváltozását, a rosszulléteket, vagy épp a mindennapos rossz szokásokról való lemondást. Ezekkel a témakörökkel egy-egy nagy fejezet foglalkozik a könyvben.

A könyv valós képekkel dokumentálja a pocak és a magzat növekedését 40 héten keresztül, így az olvasók, leendő anyukák előtt arra is fény derülhet, hogy ahogyan két egyforma baba, két egyforma terhesség sem létezik.

Ugyanez érvényes a szülésre is: a könyv lezárásaképp születéstörténetekről olvashatunk. Ezek közt a filmbe illően gyors lefolyású szülésektől egészen a koraszülésekig rengeteg különböző élmény megtalálható. Mindezt az anyukák fényképei teszik teljessé, hogy olvasóként arcokat is kapcsolhassunk az őszinte történetekhez.

A különleges könyv ajánlható mindenkinek, aki már várja és tervezi az új élet érkezését – de nosztalgiázó anyukánknak, apukáknak is izgalmas olvasmány. Ráadásul egyedi ajándék is jár hozzá: az e-könyvben az olvasó számos bónuszt talál, amiket a várandósság idején oly gyakran felkeresett bababoltokban is felhasználhatunk.

Cikk Címkék:
· · ·
Cikk Rovatok:
Kult

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.