ápr 9, 2020
524 Megtekintés
HUNT & HACK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

HUNT & HACK

Írta

Online challenge hetek indulnak indul employer branding, recruitment célzattal, továbbá a legjobb fejlesztők versenyeztetésére.

2020 április 20-án a TECH EMBASSY online fejlesztői verseny sorozatot indít. Egy verseny hét két online kihívásból tevődik össze: egy könnyebb, játékosabb Treasure Hunt és egy nehezebb mini Hackathon. Az összes Treasure Hunt versenyző, aki helyesen megoldja a feladatot számíthat egy különleges kisebb nyereményre.

A mini Hackathon versenyzők közül pedig a legjobbak részesülnek egy nagyobb nyereményben, illetve megismerhetik közelebbről innovatív cégek legújabb technológiáit és akár hosszú távú munkalehetőségre is számíthatnak.

“Már egy ideje tervezzünk egy nagyobb online versenysorozat megvalósítását. Ezzel nem csak nagyobb fejlesztői réteget szeretnénk elérni országos szinten, de sokkal jobban és pontosabban tudjuk szűrni bizonyos szakterületek legjobbjait.”

– mondta Gedai Bence, a Tech Embassy CEO-ja.

Az Online Challenge Weeks 2020 április 20-án indul és a fejlesztők heteken át élvezhetik a hetente megújuló Treasure Hunt versenyeket és mini Hackathonokat. A feladatok között lehet számítani big data, c++, AI és más érdekes technológiákra, de amit minden versenyzőtől várnak az az “Out of the Box” gondolkodásmód.

A díjazással kapcsolatos információk is hamarosan nyilvánosságra kerülnek, egy biztos, a tehetséges fejlesztők nem maradnak ajándékok nélkül, a legjobbak rengeteg értékes nyereményt halmozhatnak fel a verseny hetek alatt.

További információ a versenyről: https://techembassy.io/events/hunt-and-hack/

Cikk Rovatok:
Tech