aug 11, 2023
57 Megtekintés
Így növelheti a komfortérzetünket egy modern villanybojler bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Így növelheti a komfortérzetünket egy modern villanybojler

Írta

Ha nagyobb mennyiségű meleg vízre van szükségünk, akkor a legjobb megoldás egy modern villanybojler lesz.

A piac ma már mindenki igényét igyekszik kielégíteni, így akkora méretben választhatunk ilyen eszközt, amekkorában szeretnénk. Csak 10 literesre van szükségünk? Vagy 1000 literes melegvíz-tároló szükséges? Mindegyikre van megoldás!

Villanybojlerrel a megfelelő mennyiségű meleg vízért

Otthonunk melegvíz-ellátásának zavartalansága nagyban hozzájárul a megfelelő komfortérzetünkhöz. Senki sem szeretne jéghideg vízben fürdeni, vagy jelentős energiát elpazarolni azért, mert nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű meleg víz.

A STIEBEL ELTRON villanybojlerei nagyszerű megoldást jelentenek mindenki számára. Ezeket az eszközöket ugyanis úgy tervezték, hogy minden igényt kielégítsenek. Vannak egészen kicsik és hatalmas tárolók is a kínálatban. Így lakásokba, nyaralókba, családi- vagy társasházak esetén is kényelmes megoldást nyújtanak akár 85 fokos meleg víz formájában az 5 literestől egészen az 1000 literes kapacitásig.

A modern villanybojlerek jó hatásfokkal, energiahatékonyan képesek működni. Emellett kompakt kialakítást és designt kapunk, melyek tökéletes választássá teszik őket bármelyik otthonba.

Melyek a villanybojlerek előnyei?

Nagy előnyük, hogy beltéren használjuk őket, így a külső hőmérséklet nem okoz hőveszteséget. A megfelelő méret kiválasztásával mindig garantálhatjuk, hogy a szükséges melegvíz a nap bármely szakaszában a rendelkezésünkre áll. Az energiahatékonyságot növeli a készülék kiváló szigetelése.

Környezetbarát megoldásként tekinthetünk rájuk, főleg, ha szolár rendszerrel vagy hőszivattyúval kombináljuk. Így megújuló zöldenergiával állíthatjuk elő otthonunkban a meleg vizet. Ez hosszú távon környezet- és egyben pénztárcakímélő megoldás is.

A gázbojlerekkel ellentétben egyszerűbb megoldás. Ráadásul ma már sok esetben be sem kötik a gázt, így ilyen szempontból sincs megkötés. .

A villanybojler egy igazán praktikus megoldás

Számos előnye van, melyek közül sokan a kényelmet, a praktikusságot emelik ki. Időzítővel beállíthatjuk, mikor van szükségünk meleg vízre. De egyedi preferenciánk alapján azt is megszabhatjuk, hogy milyen hőmérsékletig melegítse a vizet.

Még a kisebb változatok is nagy hatékonysággal dolgoznak, és minden darab tartós használatra van tervezve. Nem igényelnek komolyabb karbantartást, így folyamatosan biztosítják a megfelelő hőfokú vízellátást beavatkozás nélkül.

Saját igényeinknek megfelelő méret és kialakítás közül választhatunk. Az eszközt nagyon könnyen lehet telepíteni, így könnyen életünk részévé válhat. Nem fogjuk megbánni!

Cikk Címkék:
Cikk Rovatok:
Tech