jún 23, 2023
104 Megtekintés
Irány a dzsungel! A vadvilág mintája a szobát is feldobja! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Irány a dzsungel! A vadvilág mintája a szobát is feldobja!

Írta

Unalmas már a minimalista stílus, amellyel néhány éve berendezted a lakásodat?

Eleged van a színek nélküli natúr világból és egy kis izgalomra vágysz? Már megbántad, hogy minden bútorod fehér és szomorúan ülsz ebben a sivárságban? Ne aggódj, a megoldás sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád!

És ez a megoldás nemcsak, hogy közel van, de olcsó és saját kezűleg is megvalósítható, ami szintén nem egy utolsó szempont. Lássuk akkor, hogy miről is van szó, ez a termék ugyanis nem más, mint az öntapadós fólia.

Fóliázni remek dolog!

A felújítás, átalakítás akár terápiás jellegű is lehet, és a kreativitás kiélésére is alkalmas. Az alkotás öröme Fóliás Juci vadvilág öntapadós fóliáival garantált, hiszen olyan színek, minták és textúrák találhatók a fóliák között, amik biztosítják azt, hogy nemcsak a végeredmény, de maga a fóliázás is örömet fog okozni.

Milyen felületeket varázsolhatsz át?

Az öntapadós fólia nyugodtan ragasztható bármilyen bútorra, például a konyhaszekrényre, konyhapultra, asztallapra, székekre, előszobafalra, kisbútorokra, ágytámlára. Dekorálhatod vele a szoba falát, átragaszthatod a csempét vagy az üvegfelületeket. Átalakíthatod a kisebb tárgyaidat, például az ékszeresdoboz tetejét, a vázát, a virágcserepet vagy bármi más tárgyat.

Miért válassz vadvilág mintákat?

A vadvilág minták izgalmasak, feltűnőek, különlegesek. A bőr, a vadállatok bundájának rajzolata mind-mind olyan izgalmas felületet alkot, amire mindenki csodálkozva fog ránézni. Ha úgy gondolod, hogy jelenleg jellegtelen és hétköznapi a lakásod, akkor a felújítás után ez már biztosan nem lesz igaz!

Milyen vadvilág mintákat érdemes alkalmazni?

A bőr örök sláger. A fólia több színben is elérhető, így könnyen igazíthatod a berendezés színvilágához. A klasszikus fehér és fekete mellett találhatsz meleg színeket is, mint a barna, a mahagóni vagy a vörösesbarna, amelyekkel bátran bevonhatod az ágytámlát vagy más, használatnak nem kitett felületet. Ne feledd, hiába néz ki megszólalásig bőrnek, ez csupán fólia, így ülőfelületek bevonására nem alkalmas.

Az állatmintás fóliák vagánnyá tesznek bármilyen szekrényfiókot, asztallapot, ágytámlát vagy falfelületet, a tigrisminta, pumaminta és egyéb állatok mintázata biztos, hogy nem mindennapi látványt nyújt, hanem egyedi megjelenést biztosít.

A nagy sláger, a plüss tapintású fólia

Ez a termék garantálható, hogy mindenki kedvence lesz és mindenki meg szeretné érinteni. A plüss puha, meleg, ezért annyira szokatlan és nem mindennapi, hogy aki meglátja, nem fogja egyhamar elfelejteni. Egy szabály van, hogy ezt a terméket ne tedd nedves, vizes, párás helyiségbe, mert azt sajnos nem bírja, de minden más helyiségben kiválóan funkcionál.

Az unalmas lakásbelső nagyon könnyen felturbózható, ha bevállalós vagy, és saját magad készíted el az új dizájnt. Ehhez használj öntapadós fóliákat, amiket számtalan színben, mintában és felülettel megvásárolhatsz. A vadvilág ihlette termékek pedig biztosítják azt az egyedülálló atmoszférát, amibe mindenki bele fog szeretni!

Cikk Címkék:
Cikk Rovatok:
Tech