márc 16, 2022
395 Megtekintés
0 0

Olcsó utazás és reptéri parkolás

Írta

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy méregdrága nyaralásokra költse a pénzét. Számos olyan praktika van, amivel jóval olcsóbban juthatunk hozzá a kiszemelt úti célunkhoz, és a reptéri parkolás sem kell, hogy fejfájást okozzon.

Tippek, trükkök, prakitkák

Van néhány olyan trükk a tarsolyunkban, amivel lefaraghatjuk az utazás költségeit. Az egyik első és legfontosabb, hogy már jó előre tervezzük el, hogy hova mennénk nyaralni. Akár már fél évvel a tervezett indulás előtt érdemes böngészni azokat az oldalakat, ahol kedvezményes jegyeket kínálnak.

Használjunk ki minden lehetséges kupont és akciót. Az olyan különleges alkalmakkor, mint a black friday vagy a Valentin-nap, a légitársaságok óriási engedménnyel kínálják a jegyeiket. Legyünk figyelmesek az ilyen alkalmakkor, és csapjunk le a kínálkozó lehetőségre.

Sokat spórolhatunk a jegyen, ha nem viszünk magunkkal feladott poggyászt. Ha elég rafináltak vagyunk, a kisbőröndben is kényelmesen elférünk. Nézzünk utána, mik a nélkülözhetetlen utazási kellékek, és járjunk utána a csomagolási praktikáknak. Jelentős összeget spórolhatunk továbbá azzal is, ha nem foglalunk előre ülőhelyet. A legtöbb esetben a gépre való felszálláskor is megoldható a szívességi ülőhelycsere.

Ne spóroljunk a reptéri parkoláson

Ahhoz, hogy az utazás teljesen gondtalan legyen, biztosnak kell legyünk abban, hogy az itthon hagyott értékeink érintetlenek maradnak a távollétünkben. A Budapest Reptér Parkoló reptéri parkolás szolgáltatásának igénybevételével nemcsak biztonságban tudhatjuk a járművünket, de egy vagyont sem kell kifizetnünk. Ráadásul, ha hosszabb kirándulást tervezünk, akkor a 30 napon túli parkolásért naponta csak 400 Ft-ot számít fel a szolgáltató, ami tulajdonképpen egy kávé ára. Az árak tartalmazzák a transzferjáratot, így szélsőséges időjárás esetén sem kell gyalog megközelítenünk a repteret.

Az ügyfélszolgálat nonstop rendelkezésre áll, így bármikor, bármilyen kérdés merül fel bennünk, garantáltan választ kapunk rá. Nem áll távol a parkolótól a technikai segítségnyújtás sem, így egy lemerült akkumulátor vagy leengedett kerék nem fog gondot okozni a hazaérkezéskor.

Élvezzük a gondtalan pihenést

Miután igénybe vettük a reptéri parkoló nyújtotta szolgáltatást, nincs más dolgunk, mint elindulni a régóta szervezett utazásunkra. Teljesen nyugodtak lehetünk a kocsi biztonsága felől, hiszen őrzött helyen pihen.

Az utazási költségek lefaragásával sok felesleges kiadástól kímélhetjük meg magunkat. A nyaralás időtartama alatt is érdemes feltérképezni azokat a helyeket, ahol a legjobb áron juthatunk hozzá az élelmiszerekhez és az általános fogyasztási cikkekhez. Járjunk utána alaposan a különböző kikapcsolódási lehetőségeknek, de tudatos vásárlóként mindig ügyeljünk az ár-érték arányra.

Cikk Rovatok:
Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.