márc 28, 2023
177 Megtekintés
0 0

Komáromi Blanka – személyi edző online jelenléttel

Írta

Amennyiben otthonod kényelmében szeretnél mozogni, de nem elég, amit a videótárak nyújtani tudnak, kérj személyi edzést videóhíváson keresztül!

Komáromi Blanka személyi edző online alkalmakkal várja vendégeit. A technika fejlődése lehetővé tette, hogy ne csak közvetlen környezetében tarthasson edzéseket, hanem bárhol a világon. Vannak már kliensei többek közt Magyarországon, Norvégiában, Csehországban és Németországban is.

Milyen előnyei vannak, ha egy személyi edző online fogadja a vendégeit?

  • Jóval kevesebb kötöttséggel jár, mint a kontakt alkalmak, hiszen nem számít, hogy hol él a kliens! Ráadásul a vendég akkor is edzhet, ha például a gyermekei otthon vannak és még túl kicsik ahhoz, hogy egyedül hagyja őket.
  • Kiváló alternatíva, ha a vendég szégyellős, vagy egész egyszerűen nem szereti az edzőtermeket.
  • Az edző, bár fizikailag nincs ott, a kamerán keresztül szemmel tartja a vendéget és javítja, ha szükséges.
  • Nincsenek zavaró tényezők, nem szükséges sorba állni egy-egy edzőtermi géphez. Az edzés során a vendégnél megtalálható eszközökkel dolgoznak, illetve saját testsúlyos gyakorlatokat végeznek.
  • A vendégek időt és pénzt spórolnak meg az online személyi edzéssel. A kliensnek nem kell kifizetnie a benzinpénzt, az esetleges plusz edzőtermi bérlet árat, a parkolóórát. Nem szükséges közlekedni, a recepciónál várni, stb..
  • Az edzőtermi edzések után általában két lehetősége van a vendégeknek: vagy izzadtan mennek haza, vagy a konditerem zuhanyzóját használják. Az otthoni edzéssel viszont ez a kellemetlenség megszűnik! Egész egyszerűen csak kilépsz a videóchatből az óra után és már mehetsz is fürödni!

Milyen hátrányai lehetnek annak, amikor egy személyi edző online tart edzéseket?

  • Az edző nem tudja fizikai kontaktussal kijavítani a hibákat, vagy páros nyújtásokat alkalmazni az edzések során.
  • Nincs lehetősége a kliensnek más vendégekkel barátkoznia.

Online torna csoportosan is!

Komáromi Blanka a személyi edzések mellett csoportos órákat is tart. Ilyen a tartásjavító online torna, a BODYART tréning, illetve a reggeli online torna, amely kifejezetten hölgyek számára lett tervezve. Az online torna árazása még kedvezőbb, mint a személyi edzésé.

A fizetős online edzések mellett a klienseknek lehetősége van részt venni minden héten ingyenes online stretching és hengerezésen is.

Amennyiben Te is szeretnél online személyi edzést, vagy online csoportos edzésen részt venni, keresd fel az edzesekblankaval.hu-t és jelentkezz még ma!

Cikk Rovatok:
Egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.