ápr 12, 2022
395 Megtekintés
0 0

Dobd fel az üres falad egyedi dekorációkkal!

Írta

Talán nincs is fontosabb élettér az otthonunknál, melyet teljes egészében olyanná alakíthatunk, hogy az tükrözze ízlésünket és személyiségünket. Az otthon újradekorálása pedig mindig jó program, ha épp egy kis változatosságra vágyunk!

Természetes anyagok az otthonunkban

Szinte nincs olyan év, amelyik aktuális trendjei között ne találnánk meg újra és újra a természetes anyagokat. Nem hiába, a természethez való vágyódás és vonzódás benne van a génjeinkben, ezért is kedveljük annyira például a faanyagot, a növényeket és a földszíneket általában.

Idén is hódít a fa és a rattan, melyek tartósságukról és jó kombinálhatóságukról híresek. Bármilyen modern stílusú otthonnal is rendelkezünk, ha becsempészünk egy-egy fa bútort vagy kiegészítőt, lágyabb, otthonosabb végeredményt kaphatunk. Nem mellesleg a tömörfa bútorok kiváló befektetésnek bizonyulnak, hiszen akár generációkon át is kitartóan szolgálhatják otthonunkat!

Ha pedig a dekoráció tekintetében inspirálódnánk, érdemes kipróbálni a makramé fali díszeket vagy virágtartókat, melyek remek DIY projektek. Remek unaloműzőként és környezettudatos megoldásként is szolgálnak amellett, hogy otthonunk valódi ékei lesznek.

Boldog emlékek vászonkép formájában

Bármilyen kiegészítővel is dobjuk fel lakásunkat, a személyes emlékeket eszünkbe juttató tárgyaknál nincs nagyobb kincs. Éppen ezért egy jól vagy épp borzasztóan készült, vicces fotó is mosolyt csalhat az arcunkra a legnehezebb napokon is.

A vászonképek kiváló dekorációs elemként szolgálnak, hiszen különleges, domború kinézetük miatt kiemelkednek a fal síkjából. Élénk színei és különleges textúrájuk miatt is előszeretettel használják akár absztrakt képek lenyomatával is dekorációként.

A vászonképek nagy előnye, hogy teljesen testre szabhatjuk őket. A tartalmukat is, így egy jó felbontású telefonos fotót vagy akár kedvenc grafikánkat is viszontláthatjuk a falon. Méretét és darabszámát is variálhatjuk, akár komplett kollázst is kérhetünk, mely egy egész falfelületet beteríthet.

Dobd fel otthonod egyedi vászonképpel a Vászonkép Szalon segítségével, és vigyél egy kis változatosságot a négy fal közé!

Tartós és időtálló kiegészítő

A hagyományos képkeretes fotókkal ellentétben, melyek megsárgulhatnak a fény hatására, vagy megsérülhetnek, összetörhetnek, a vászonképek igen tartósak. Amellett, hogy karcállóak, színüket is hosszú éveken át remekül megőrzik. Előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak, így egy nedves ronggyal áttörölve máris makulátlanul ragyoghatnak tovább.

A vászonképek kiválóak ajándékötletként is, így ha egy számodra kedves személy lakásavatót rendez, meglepheted őt egy egyedi képpel!

Látogass el a Vászonkép Szalon weboldalára, és készíttess egyedi képet faladra kedvenc fotódból vagy egy csodás grafikából!

Cikk Címkék:
·
Cikk Rovatok:
Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.