ápr 1, 2021
810 Megtekintés
Áprilisi tréfa helyett bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Áprilisi tréfa helyett

Írta

Április elsején bármi megtörténhet. Elhitethetik veled, hogy léteznek farkasemberek, Müller Cecília nyunyókával alszik, vagy Donald Trump magyar állampolgárrá akar válni.

Ezen a napon különösen nehéz eldönteni, mi áprilisi tréfa, és mi nem az, hiszen bármi megtörténhet.

Ez most komoly lesz

Április elsejéig jelentkezhetsz tavalyi áron a PEOPLE TEAM nyári táboraiba. Tudod, ez a legjobb hely arra, hogy kipihend az egy teljes évnyi oktatás okozta fáradalmakat. Mintegy két tucat téma közül választhatsz 2021-ben, a szekciók között pedig ezúttal is tíz érdekes témacsomag vár: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS és a vadonatúj CIRKUSZ + AKROBATIKA.

Haverok, buli, tábor

Szóval ha iskoláskorú vagy, és még nem töltötted be a 18-at, akkor tudunk egy szuper tippet, hol és hogyan tölts el egy júliusi vagy augusztusi hetet veled egykorú arcokkal. Irány Kecskemét és a PEOPLE TEAM új generációs tábora, ahol annyi mulatságos és tanulságos foglalkozáson vehetsz részt, ahányon csak szeretnél. Ha kedved tartja, napközben robotot építhetsz, legózhatsz, drónt röptethetsz, zsönglőrködhetsz, egész délután csúszdázhatsz, esténként pedig az újonnan szerzett barátaiddal lóghatsz. Itt mindenki egyenrangú, és kikapcsolódásra, élményekre vágyik.

Csak egy hét?

Az időtartam rajtad és a szüleiden múlik. Ha tetszik, amit tapasztalsz (márpedig így lesz), és az ősök is megengedik, akár két vagy három turnusra, azaz hétre is jöhetsz. Ezeknek az időpontjai: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. Ottalvós és bejárós részvétel egyaránt lehetséges, az ár is ennek függvényében alakul. Ételre, italra, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztásra számíthatsz, plusz a büfében lehetőséged szerint vásárolhatsz – most szólunk, chips nem lesz. Ja, és ha többen érkeztek, kedvezményt kaptok. Tekintsd meg az idei PT-témákat, és nézz egy kicsit más szemmel a táborokra! A PEOPLE TEAM ugyanis azoknak is kellemes meglepetést tud okozni, akik jártak már klassz nyári táborban. Legyen az idei táborozás a legtutibb! Vár a PT.

Cikk Rovatok:
Szórakozás