szept 19, 2022
1675 Megtekintés
Stimuláló gél teszt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Stimuláló gél teszt

Írta

A stimuláló gél segítségével a hölgyeknek még jobb élményben lehet részük. Persze csak akkor, ha sikerül megtalálniuk a hozzájuk passzoló, minden igényüket kielégítő gélt. Jelen cikkünkben letesztelünk néhány népszerű gélt annak érdekében, hogy megtudjuk, hogy melyik közülük a legjobb!

Mi az a stimuláló gél?

Sokan nincsenek tisztában azzal, mire szolgál a Vágyaim.hu vágyfokozó kínálatában felfedezhető stimuláló gél. Ezek a készítmények olyan folyékony szerek, amelyeket a nők kennek az intim területekre annak érdekében, hogy különböző pozitív hatásaikat élvezhessék. Vannak olyan termékek, amelyek kifejezetten a G-pont vagy a klitorisz környékére lettek tervezve, léteznek hűsítő hatással bíró darabok és olyanok is, amelyek melegítenek. Sőt, kaphatók mindkét nem számára használható készítmények is. Nézzük meg, melyek a legkedveltebbek!

Durex Direct Orgasmic Gel kifejezetten nők számára

A gél 10 ml-es kiszerelésben kapható, amely nagyjából 20 alkalomra elegendő. A kellő mennyiség kipréselését a terméken lévő pumpás adagoló segíti, 2-3 pumpálásnyi bőven elegendő kell, hogy legyen belőle mindenki számára.

A gél egyszerre hűsít, melegít és bizserget. Az alkalmazását követő 20-30 másodpercben rögtön hatni is kezd, ám intenzívebbé válni csak akkor kezd, ha más módon is izgatni kezded az adott területet. Passzívan tehát nem működik, némi segítségre mindenképp szükség lesz, akkor azonban hatalmasat robbant.

A tapasztalatok szerint a csikló környékén a szer hűsítő hatással rendelkezik, míg a G-ponton melegíteni kezd, ez utóbbi területen ráadásul jóval tartósabb is.

Swiss Navy nőknek és férfiaknak

A Swiss Navy háromszor annyi gélt tartalmaz, mint az előző, adagolása azonban meglehetősen nehézkes. A bizsergetés és a hűsítés itt egyszerre teljesül, óriási előnye továbbá, hogy mindkét nem képviselői élvezhetik páratlan előnyeit. Ráadásul síkosítóként is működik, ám ezt a funkcióját csak akkor érdemes kamatoztatni, ha valóban sor kerül aktusra is. Hatása meglehetősen sokáig, akár 10 percig is eltarthat, a legkedveltebb termékek közé emelve ezzel a Swiss Navy-t.

Orgie Sexy Vibe Hot – melegítő hatású, folyékony vibrátor mindkét nem képviselőinek

A folyékony vibrátor elnevezés már önmagában is sokat ígér, pláne akkor, ha tisztába kerülsz azzal, hogy a termék epres ízben kapható. A 15 ml-es kiszerelésben kapható gél önmagában is csodákra képes, nem szükséges hozzá extra stimuláció. Először forró érzést okoz a használata, amely aztán bizsergetésre vált át.

A férfiak a behatolás alkalmával élvezhetik az előnyeit, de az orális kényeztetés során is igen hasznos. Ha tehát szeretnél valami igazán extra tulajdonságokkal rendelkező gélt, amely tényleg minden típusú együttléthez alkalmas, válaszd az Orgie Sexy Vibe hot folyékony vibrátorát!

Cikk Rovatok:
Egyéb