aug 19, 2022
412 Megtekintés
Kényelmes cipők őszre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Kényelmes cipők őszre

Írta

A stílusos és kényelmes őszi összeállítások alapvető kelléke egy-egy kiváló cipő vagy bakancs, amiben bárhova el tudsz menni.

A rengetegféle és fajta kivitel azonban lehetőséget ad arra, hogy ne kizárólag komfortos, hanem trendi is legyen az adott lábbeli. Fontos, hogy igyekezz olyan modellt találni, amely remekül illeszkedik az igényeidhez, amit bármilyen ruhához fel tudsz venni, amit a gardróbodban találsz. Ebben a cikkben bemutatjuk az idei szezon legdivatosabb darabjait!

Kényelmes ArchFit a hidegebb napokra

Van egy márka, amivel nem kell többé kompromisszumot kötnöd. A legújabb kollekcióval maximálisan elégedett leszel, hiszen amellett, hogy univerzális, casual kialakítást kapott, így tulajdonképpen bármihez viselheted. Akár szabadidős tevékenységről, üzleti megbeszélésről, irodai munkáról, esetleg városlátogatásról van szó, egy kényelmes cipő mindig jól tud jönni.

A Borgo.hu Skechers cipői között bőven akad olyan típus, amely ideális megoldást jelenthet a kapszulagardróbod mellé. Az egyik ilyen a Skechers Arch Fit, amelyet kényelemre terveztek. Ha tehát egy tartós és stílusos lábbelit keresel a forró napokra, akkor ebben biztosan nem fogsz csalódni. Nem fog fájni a lábad még egy hosszabb séta alkalmával sem, hiszen a talpboltozatot megtámasztó kialakítás miatt még egészségügyi szempontból sem lesz vele problémád. Akár egy hosszabb sétához is megfelelhet, de ha fodrász, esetleg eladó vagy, tehát állómunkát végzel, akkor is érdemes elgondolkodnod rajta.

Éktalpú Skechers

Nem mehetünk el szó nélkül az igazán nőies éktalpú cipők mellett sem. Ha fontos számodra a nőies megjelenés, de muszáj egy kényelmes alapdarabot beszerezned, akkor jó megoldást jelent az UNO és a MILLION széria. A magasított, memóriahabos talpbetéttel ellátott, rugalmas fűzővel felszerelt modellek remekül illeszkednek a láb formájához, így hosszabb távon is komfortos érzetet nyújtanak. Bátran kombinálható egy sportosabb outfittel, de megállja a helyét egy csinos és divatos őszi ruha mellett is.

Ne feledd, hogy munkához ugyanúgy szükséged lesz egy komfortos cipőre. Persze nem viheted magaddal az egész ruhatáradat sem, így érdemes olyan univerzális lábbelit keresni, amely bármilyen szett mellett megállja a helyét. Az éktalpú verziókban tudsz sétálni, de az esti randevúra egyaránt megfelelő lesz.

Válassz extravagáns darabot

Amennyiben nem igényelsz túl egyszerű cipőt, akkor számodra a formabontó D’Lux Walker lesz a tökéletes megoldás. A magasított chunky talpával a szezon egyik legkiválóbb választása. Mivel anatómiailag kialakított a szerkezet és párnázott a belseje, így új értelmezést kap a számodra a kényelem fogalma. Ebben garantáltan magabiztosan sétálhatsz, legyen szó bármilyen terepről. Ráadásul egy őszi szettel kombinálva könnyedén érhetsz el vele nőies hatást. Nem muszáj tehát a legtrendibb verziókra voksolnod, maradhatsz hű magadhoz anélkül, hogy nagyobb változáson kellene átesned.

Cikk Rovatok:
Belföld