okt 7, 2024
14 Megtekintés
Mesteri italok különleges történetekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Mesteri italok különleges történetekkel

Írta

Léteznek olyan mesteri italok, amelyekhez különleges történetek kapcsolódnak. Ezek közül hármat gyűjtöttünk össze ebben a cikkben. Lássuk, melyek ezek!

A jó hír, hogy az alábbi párlatok, a rumok és a vodkák elérhetőek az iDrinks oldalán. Érdemes megtekinteni a kínálatot, és választani néhány különleges italt.

Crystal Head Vodka

A szakértők szerint a kristálykoponyák precíz vésési technológiákkal készültek egyetlen kristályból. Olyan technológiával, amelyet még napjainkban sem ismerünk, vagyis senki sem tudná most létrehozni, például az 1924-ben megtalált, megközelítőleg 3600 éves Mitchell-Hedges kristálykoponyát. Ez azért elég hátborzongató felismerés. A mítoszok szerint a kristálykoponyák az ősi tudás forrásai.

Ezen a téren szinte minden részletet a titkok fátyla övez, azonban a Crystal Head Vodka palackja láttán végtelen tisztasággal állunk szemben. Földöntúli módon finom zamatot kínál. Lehetséges, hogy földönkívüli technikával készült? Dan Aykroyd amerikai színész (a Szellemirtók egyik sztárja) és John Alexander álmodta meg ezt a különleges nedűt. Transzcendens vodkaélményt ígér a természetfelettiséget sugárzó palack. Az ital készítői a legmagasabb minőség elérésére törekedtek. Kristálytiszta íz, krémes áramlás, borsos fűszeresség jellemzi.

Kraken Black Spiced Rum

A Kraken Black Spiced Rum története szerint egy alkalommal a háborgó tengeren fűszeres rumot szállítottak, amikor egy kraken, a tenger mélyéről időnként a felszínre emelkedő, nagyra nőtt rémség bukkant elő a habok közül. A bárkát a tenger komor gyomrába rántotta, és csak egyetlen palack maradt a felszínen, amelyet innentől Kraken Black Spiced Rum néven ismernek.

Ezt a különleges karibi nedűt összesen 13 fűszerrel tették különlegessé. Komplex aromakarakterek jellemzik, és csak úgy hömpölyög az illatában a cukornádmelasz. Érezhető benne némi vanília, szegfűszeg, gyömbér és fahéj.

Outerspace Alien Vodka

Létezik egy vodka, amelynek zamatát a világűr és az abban utazgató ufók inspirálták. Ez az Outerspace Alien Vodka, amely egy kellemes, letisztult aromákkal rendelkező finomság. Az ötszörösen desztillált nedű prémiumminőséget képviselő kukoricából készül. 40 százalékos alkoholtartalommal rendelkezik, és illatában érezhetőek a friss és üde citrusok.

A nedű úgy árad végig az ízlelőbimbókon, akár egy repülő csészealj az égbolton. Egy kellemes, letisztult aromákkal rendelkező finomság. Hozzátartozik az ital történetének misztikumához, hogy a készítők azt állítják, hogy a párlatot egy 4 milliárd éves meteoriton szűrték át. Ennek köszönhető a sima és bársonyos zamata. Az ital színe kristálytiszta, mondhatni áttetsző, érezhető benne a tejberizs és a kukorica eggyé válása. Igen komplex aromák játszanak a palackban.

Cikk Rovatok:
Gasztro