ápr 3, 2021
639 Megtekintés
Íme a legnépszerűbb futballisták az Instagramon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Íme a legnépszerűbb futballisták az Instagramon

Írta

A labdarúgók a saját és a csapataik eredményessége mellett egy népszerűségi versenyt is vívnak egymással és ezt természetesen a legjobban az Instagram követők számával lehet méri.

Ezúttal az Instagram legnépszerűbb játékosainak a listáját állítottuk össze.

1. Cristiano Ronaldo

Egyáltalán nem meglepő, hogy Ronaldo található az első helyen, ráadásul a portugál szupersztár nem csak a labdarúgók között az első és nem is csak a sportolók között. Jöhet énekes, színész, modell, akárki Ronaldot senki nem tudja megverni Instagram követők számában. Ronaldo már a 300 milliós (274 millió követő) szám felé közelít és majdnem biztos, hogy neki lesz meg előszőr ez a világon, a labdarúgók közül pedig még a 200 milliót sem éri el más.

Lionel Messi

A második helyen sincs meglepetés, az viszont igen, hogy ennyivel népszerűbb nála a portugál a közösségi médiában, a pályán azért közelebb vannak egymáshoz. Az argentinnak már nem sok kell, hogy elérje a 200 millió követőt, jelenleg 194-nél tart. A 22Bet adatai alapján a piaci értéke azonban veri Ronaldóét 30 millió euróval.

Neymar

A brazil játékos helyezés sem meglepő, igaz tőle sokkal kevesebbet látunk az utóbbi időben a pályán, mint Ronaldótól és Messitől. Mondhatni Neymar mostanában többet szeret az Instragram celebkedéssel foglalkozni mint a labdarúgással, ehhez képest még meglepőnek is tarthatnánk, hogy 148 millió követőjével bőven lemarad még Messitől is. Úgy látszik, a közösségi médiában is számít azért a teljesítmény.

David Beckham

A 4. helyre ért oda az első már nem aktív játékos, aki mindig is tudatosan építette fel a saját brandjét és gyorsan az egyik legnagyobb divatdiktátor lett a világon. Bechkamnek jelenleg 65,6 millió követője van Instagramon, ami egy igen szép szám ahhoz képest, hogy egy ideje már nem látjuk a futballpályán. A Bet365 app adatai alapján Bechham 2013-ban vonult vissza a labdarúgástól, azóta viszont az Inter Miami egyik tulajdonosa és elnöke.

Ronaldinho

Ez akár meglepetés is lehet, hiszen Ronaldinho esetében közel sem beszélhetünk egy olyan tudatosan felépített brandről, mint Bechkhamnél, ráadásul a brazil játékos divatdiktátornak sem mondható. Másnak viszont igen, egy utánozhatatlan futballzseninek, akinek olyan megoldásai voltak a futballpályán, amit a mai napig senki nem tud megcsinálni. Úgyhogy, azért nem véletlen az a 54,3 millió követő.

 

Cikk Címkék:
·
Cikk Rovatok:
Sport