jún 13, 2022
367 Megtekintés
Erotikus álmok és azok jelentése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Erotikus álmok és azok jelentése

Írta

Vannak olyanok, akik nem kizárólag az életükről és a családról álmodnak, hanem együttlétekről, romantikus kapcsolódásokról.

Persze mindenkivel megtörtént már, hogy rémálom gyötörte egy vizsga miatt, esetleg pókokkal, kígyókkal, más veszélyekkel találkozott. Azonban egy erotikus fajta teljesen más élményt nyújthat, mint azt elsőre gondolnánk. Nézzük meg, hogy mit jelent, ha valaki hasonlót él át éjszaka.

Együttlét a párunkkal

Valljuk be, mindenkivel megtörtént, hogy szexről álmodott. Nem véletlen, hiszen ez azt jelzi, hogy hiányzik a másik, nem feltétlenül azt, hogy azonnal ágyba akarunk vele bújni. Ez arra enged következtetni, hogy intim közelségre van szükségünk, amely álmunkban egy szoros kötelék formájában fejeződik ki. Amennyiben viszont nagyon vonzódunk a másikhoz, akkor az álomban történő szexuális tevékenység jelentheti azt is, hogy nem állunk készen arra, kifejezzük iránta az érzelmeinket. A Szeresdmagad.hu szerepjáték BDSM eszközeivel azonban kipróbálhatunk olyan dolgokat, amivel korábban csak az álmainkban találkoztunk. Legyen szó korbácsokról, péniszlakatokról, esetleg szájpeckekről egyaránt, ezekkel mind felvillanyozhatjuk a kapcsolatot.

Orális közösülésről való álmodozás

Ha esetleg orális élmények történnének az álomban, amit vagy mi végzünk vagy velünk csinálják, azt jelentheti, hogy megfelelő irányba haladunk. Ez jelentheti továbbá a kreativitásunkat, ráadásul az orális szex sokszor érdekes módon jelenik meg az álmainkban. Akik önmagukat elégítik ki orálisan, azok szeretnének elégedettek lenni önmagukkal.

Exszel való kapcsolat

Amennyiben új párunk van, de még mindig sokat álmodozunk az exünkről, akkor valószínűleg fenntartásaink vannak az új partnerünkkel kapcsolatban. Sokszor attól tartunk, hogy ugyanolyan lesz, mint a korábbi párunk, így az félelemmel tölt el bennünket.

Nem véletlen tehát, hogy az ilyen típusú álmok jelezhetnek fenntartásokat a számunkra. Senki sem szeretne olyannal együtt lenni, aki olyan, mint a korábbi partner, akivel nem véletlenül szakítottunk. Ha mindez nem igaz, akkor egyszerűen lépjünk tovább, zárjuk le az életünk azon részét és figyeljünk arra, ami a mostban van.

Álmok az orgazmusról

Senkinek sem kell titkolnia, hogy alvás közben orgazmus jött a képbe. Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy az éjszaka közepén arra ébredt, hogy nedves álma volt. Ez általában lezárást jelez, de takarhatja azt is, hogy hiányzik a szex, szeretnénk végre újra együtt lenni valakivel. Ami még kapcsolódhat ide, az bizony a szexuális életben történő akadozás, ami kapcsán nem árt felkeresni egy szakembert, aki segíthet nekünk a valódi életben.

Anális közösülésről való álom

Ami gyakran előfordul még, az az anális együttlét megélése éjszaka. Ez azt jelentheti, hogy hajlandóak vagyunk behódolni a másiknak, de szóba jöhet az aggodalmak elrejtése is mások elől. Ha félünk az elutasítástól és a fájdalomtól, akkor gyakran előkerülhet ez a fajta álom.

Cikk Rovatok:
Szórakozás