júl 11, 2024
7 Megtekintés
Hogyan viselkedsz egy párkapcsolatban a csillagjegyed szerint? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Hogyan viselkedsz egy párkapcsolatban a csillagjegyed szerint?

Írta

Egy párkapcsolat csak akkor tud jól működni, ha mindkét fél hajlandó kompromisszumokra, és alapvető, hogy tiszteli és szereti a másikat. Ám a valóság sajnos nem mindig így működik.

Foglalkoztatott már valaha a gondolat, hogy te milyen társ vagy? Ha igen, akkor a jó hírünk az, hogy ebben a csillagjegyednek is szerepe van. Érdekelnek a részletek? Olvass tovább, ha pedig szeretnél még jobban elmélyülni az ezoterikus tartalmakban, akkor ne hagyd ki a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos, Bika, Ikrek Rák

Kosként a hűségeddel nincs gond, viszont a kezdeti lelkesedést hajlamos vagy elveszíteni, és amikor már nem csupán meghódítani, hanem megtartani kell a másikat, akkor könnyen ellustulsz.

Bikaként igazán romantikus vagy, egy igazi védelmező, aki még a fúvó széltől is megóvná a párját. De vigyázz! Ne érezze azt a partnered, hogy megfojtod a túlzó gondoskodásoddal, ne kezeld kisgyerekként.

Ikrekként a viselkedésedet is kettősség jellemzi: néha odaadó és romantikus vagy, máskor pedig a frusztrációdat a párodon vezeted le, ezzel alaptalanul is megbántva őt.

Rák jegyűként mindent megtennél a társadért, még a saját igényeidről is lemondasz, ha így ő jobban érzi magát. Ugyanakkor hajlamos lehetsz túlzásba esni, és nagyon önfeláldozóvá válni, így viszont saját magadat veszíted el teljesen.

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

Oroszlán jegyűként semmi meglepő nincs abban, ha imádsz a középpontban lenni, így sokszor észre sem veszed, hogy mennyire önzővé válhatsz a kapcsolatodban. Tudatosítsd magadban, hogy nem csak a tiéd a reflektorfény, néha helyezd egy kicsit magad elé a párodat is.

Szűz jegyűként a harmónia kulcsfontosságú számodra az élet minden területén, így a kapcsolataidban is. De ez nem egyenlő azzal, hogy minden felett szemet kéne hunynod és mindent lenyelned a konfliktusok elkerülése érdekében.

Mérlegként könnyen szerelembe esel, de sajnos ugyanilyen gyorsan ki is ábrándulsz. Ha pedig valaki iránt elveszted az érdeklődésed, akkor könnyen továbblépsz. Így viszont ne lepődj meg azon, ha sok összetört szívet hagysz magad mögött.

Skorpióként az élet melletted csupa izgalom, mindig kitalálsz egy szuper randiötletet, programot. A hétköznapi problémák viszont hidegen hagynak, így a párod úgy érezheti, hogy ezekkel egyedül kell megbirkóznia.

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

Nyilasként olykor többet kérsz, mint amennyit adsz egy kapcsolatban, de vigyázz, mert senki sem szereti, ha zsarnokoskodnak felette.

Bak jegyűként fontos számodra a biztonság és a stabilitás, nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból. Ám ez idővel oda vezethet, hogy a párod elunja magát a kapcsolatban, és más izgalmak után néz.

Vízöntőként magas elvárásaid vannak, ugyanis nemcsak fizikailag, hanem intellektuálisan is kapcsolódni akarsz a párodhoz. Olyasvalakire van szükséged, akikkel mélyenszántó beszélgetéseket tudsz folytatni.

Halak jegyűként a zodiákusodhoz híven hajlamos vagy csak úgy “úszni az árral,” de ne feledd, egy kapcsolatban mindkét félnek dolgoznia kell a problémák megoldásán, légy te is aktívabb.

Cikk Rovatok:
Szórakozás