nov 22, 2021
585 Megtekintés
A 2021-es év legújabb JBL hangszórói bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

A 2021-es év legújabb JBL hangszórói

Írta

Csakúgy, mint más területeken is, hangszórók terén is egyre újabb és fejlettebb technológiákkal dolgoznak. Ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy ezen a téren is jobbnál jobb modellek kerüljenek a piacra, amire a legjobb példa a 2021-es év legújabb JBL hangszórói.

Legújabb JBL hangprojektor

A JBL egy hatalmas újdonságot mutatott be nekünk a mostani elektronikai kiállításon, a CES- en. Legújabb készülékük egy nagyobb méretekkel bíró Bar 5.0-ás hangprojektor, ami MultiBeam nevet kapta. Ez a szuper készülék 4 passzív radiátort valamint 5 aktív hangszórót tartalmaz, amiknek legfőbb célja, hogy a hang szétszórásánál a használó úgy érzékelje a hangot, mintha az egy több hangszórós készülékből érkeznének.

Új hordozható JBL hangszóró

A hordozható JBL es hangszórók családja egy újabb taggal bővült, a Charge 5-el, ami legfőképpen a fiatalabbak körében népszerűbb. Sajtóközleményűkben ne osztottak meg túl sok minden a legújabb termékükről, csupán annyit, hogy 7500 mAh akkumulátorát akár telefonunk töltésére is használhatjuk, aminek napjainkban elég nagy hasznát tudjuk venni valamint üzemideje 20 órát is kibír, vételára 179 dollárért érhető el. Természetesen egy ekkora akkumulátorhoz JBL hangszóró akkumulátor töltő is dukál, amit érdemes lehet külön is beszerezni, hogy legyen tartalékunk kéznél.

JBL fejhallgatók 2021-ben

A JBL fülhallgatóknál is csakúgy, mint ahogy minden már terméküknél, például a mobil eszközöknél is nagyon fontos a profi zajszűrő technológia, amiben segítséget nyújt az Ambient funkció. Megemlíthetjük itt az úgynevezett over ear fülhallgatókat, Tour One-okat, amik bluetooth kapcsolaton keresztül működnek valamint automatikusan megállítja nekünk az épp lejátszódó zenét, amikor levesszük a készüléket. A Tour One esetében a legfontosabb tudnivalók, hogy 40 milliméteres driverek találhatók a készülékben valamint 4 mikrofonnal lett felszerelve a tökéletes hangélmény érdekében. Ezeken kívül érdemes tudnunk még, hogy Smart Audióval lett ellátva és egy töltéssel 25 órát is kibírhat a készülékünk, amit 299 euróért tudunk beszerezni.

JBL vezeték nélküli fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgatók esetében két készüléket említhetünk most meg, amik a Tour Pro+ és a Live Pro+.  Mind a két készülék esetében elmondhatjuk azt, hogy rendelkeznek IPX4 védettséggel és olyan tokokkal lettek ellátva, amik lehetőséget nyújtanak a töltésre is egyben. Üzemidejük Tour Pro+ esetében 21 óra, a Live Pro+ esetében viszont ez akár 30 óra is lehet, amik változhatnak abban az esetben ha a zajszűrésünk be van kapcsolva. Mindkét eszköz rendelkezik az Ambient móddal és a zajszűréssel, viszont a Live Pro+ rendelkezik csak Qi töltéssel, a Tour Pro+-nál viszont elérhető a Smart Audio funkció is. Az, hogy melyik készülék az ideálisabb számunkra teljesen a mi döntésünk, de biztosak lehetünk abban, hogy egyikben sem fogunk csalódni.

Összegezve

A 2021-es és számos izgalmat tartogat a számunkra, beleértve a JBL legújabb hangszóróit is, amik közül biztosan megtaláljuk a számunkra tökéletes típust, így érdemes alaposan utánajárni a témának.

Cikk Rovatok:
Tech