máj 7, 2021
506 Megtekintés
0 0

Facebook Wi-Fi

Írta

Tudod-e, mi az a Facebook Wi-Fi? Hallottál-e egyáltalán már róla? Még nem? Akkor figyelj!

Ha van Facebook fiókod, akkor a napokban könnyen lehet, hogy a Facebook-tól kapsz egy olyan levelet, amiben a nevük alatt futó Wi-Fi előnyeit fogja számodra ecsetelni. Ez a Wi-Fi valójában persze nem az övé, hanem csak egy gyűjtőfogalom. Azokat a Wi-Fi hálózatokat kell érteni alatta, melyeket a tulajdonosok megosztottak más Facebook felhasználókkal.

A hogyanról tájékoztat tehát a fentebb is említett levél a Facebook-tól, mely tartalmát az egyszerűség kedvéért ide másoltuk:

(FIGYELEM! Az alábbi levélben látható linkek értelmesen nem kattinthatók! Mindenki a saját azonosítójával érkezett levelet szíveskedjen használni a szolgáltatás kipróbálásához. Köszönjük a megértést!)


Érj el több embert a Facebook Wi-Fi-vel!

Kedves ……………………..! (ide kerül majd a keresztneved)

Csatlakozz a több mint 100 000 vállalkozáshoz, akik a Facebook Wi-Fi révén több emberrel lépnek kapcsolatba!

Hogyan működik a Facebook Wi-Fi?

A Facebook Wi-Fi segítségével az emberek anélkül csatlakozhatnak a WiFi-dhez, hogy ehhez meg kellene osztanod velük a hálózat jelszavát. A szolgáltatás emellett a Facebook-oldaladra való bejelentkezések számát is növelheti, így a látogatóid ismerősei is felfedezhetik a vállalkozásodat.

Az első lépések

Ha szeretnél belevágni, egyszerűen beállíthatod a funkcióinkat a meglévő WiFi-hálózatodhoz. A szolgáltatás ingyenes, a beállítás pedig körülbelül 20 percet vesz igénybe egy kompatibilis routerrel és az oldaladhoz való adminisztrátori hozzáféréssel. Ha nincs kompatibilis routered, vásárolhatsz egyet. Itt található a Facebook Wi-Fi-vel működő routerek listája, valamint a részletek arról, hogyan vásárolhatsz egyet.

A Facebook Wi-Fi funkciói és előnyei

A szolgáltatás előnyei:

Több ember találhat rá vállalkozásodra. Felfedezhetnek a vállalkozásod látogatóinak ismerősei, valamint a Facebookon minden hónapban WiFi-t kereső több millió ember is.

Biztonságos WiFi-hozzáférés jelszavak megosztása nélkül. Vállalkozásod látogatóinak többé nincs szükségük jelszóra a WiFi-hálózatod eléréséhez.

Elemzési adatokat kaphatsz a látogatókról. Névtelen adatokhoz juthatsz arról, hány egyszeri és visszatérő látogató jelentkezett be az oldaladra a Facebook Wi-Fi-n keresztül.

A termékről további információért látogass el a fbwifi.com címre, vagy nézd meg, hogy a jelenlegi routered kompatibilis-e a szolgáltatással, és végezd is el rögtön a beállítást.


 

Hát ennyi lenne! Te megkaptad már az értesítést? Odaadod ingyen a Facebook-nak a Wi-Fi hálózatod, így csökkentve a sávszélességedet, vagy inkább tartózkodsz tőle?

Amúgy itt egy működő link hozzá: https://www.facebook.com/facebook-wifi

Facebook-on kívül is van élet. Itt például fizetnek, ha nem lájkolod őket.

Cikk Címkék:
· ·
Cikk Rovatok:
Tech

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.