aug 28, 2024
5 Megtekintés
Ezért nélkülözhetetlen a konyhai fali polc minden lakásban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Ezért nélkülözhetetlen a konyhai fali polc minden lakásban

Írta

Nagyrészt sehol sem viseljük jól a rendetlenséget és a káoszt, de nőként a konyha kiemelt szerepet kap ilyen megközelítésben. Csak akkor tudunk hatékonyan sütni és főzni, ha mindennek megvan a maga helye.

Az állandó keresgélés, pakolás, hogy hozzáférjünk az eszközökhöz és a hozzávalókhoz, nem csak a főzésben akadály. Az átláthatóság a vásárlás miatt is jogos igény, mert sokkal könnyebb úgy megírni a bevásárlólistát, ha egyetlen pillantással látjuk, hogy mi fogyott el.

Ebben pedig óriási segítséget jelent, ha minden alkalmat megragadunk egy konyhai fali polc felszerelésére. Így nemcsak esztétikussá tesszük a konyhát, hanem a saját dolgunkat is megkönnyítjük vele.

Rend a lelke mindennek

A Store11 konyhai tároló kínálata gondoskodik arról, hogy már csak be kelljen rendezni a konyhát anélkül, hogy minden egy kupacon lenne. Az a bosszantó helyzet, amikor csak egy sütőpapírra van szükségünk, de maszatos kézzel ki kell pakolni ehhez a fél fiókot, talán ismerős lehet.

Mi lenne, ha csak egyetlen mozdulat kellene ahhoz, hogy a tepsibe kerülhessen? Mi lenne, ha minden eszköz és hozzávaló szisztematikus elrendezésben várná a felhasználást? Egy konyhai fali polc tökéletes megoldást jelent ezekre a problémákra.

Ráadásul kis helyet is foglal, és bárhova felszerelhető, így nincs szükség arra sem, hogy át kelljen tervezni a konyhát, és költséges felújításba kelljen kezdenünk. Néhány ügyes kiegészítővel elkerülhetjük ezeket a helyzeteket és sokkal elérhetőbb áron.

Mágneses konyhai fali polc

Abban az esetben, ha jobban kézre áll a hűtőszekrény oldala, még arra is van lehetőség, hogy mágneses polcot vásároljunk. Így nem kell sem fúrni, sem pedig azon gondolkodni, hogy mennyire lenne útban egy fali polc.

Ez tökéletes megoldás olyan helyeken is, amik bérlemények. Lyukak fúrása nélkül is rendszerezetté tehetjük a konyhát, aminek pedig a tulajdonos is örülni fog. Ilyen kivitelezéssel nem marad nyoma a polcnak akkor sem, ha el kell távolítani.

Teherbíró képességtől függően több lehetőségünk is van. Akár a tekercses termékek és eszközök tárolása a cél, akár a hozzávalóké vagy fűszereké, mindenképpen jó megoldás bármelyik konyhában.

Salgó polcok a kamrába

Azok a szerencsések, akik rendelkeznek kamrával, vagy egy kicsi spájzzal, még a konyhai falipolc mellett nagyobb mértékben is gondolkodhatnak. Ilyen lehetőség a salgó polc, ami mindent elnyel, ami nincs napi használatban.

Lehet szó arról, hogy a télire eltett csemegéket tároljuk rajtuk, de arról is, hogy egy nagyobb bevásárlás termékei helyet kaphassanak. Sok háztartásban okoz gondot az is, hogy a konyhai eszközöket hova tegyük.

A robotgépek, turmixok, sütő- és pirítógépek vagy a szendvicssütők mind olyan eszközök, amik elöl hagyva rengeteg helyet foglalnak el a hasznos térből. Ezeket szeretjük elpakolni a salgó polcra, ha hely szűkében a konyhaszekrényben és a pulton sem férnek el.

A Store11 weboldalán szörfözve pedig számos olyan megoldással találkozhatunk, amik tökéletes lehetőséget teremtenek a rendezett konyha kialakítására.

Cikk Rovatok:
Egyéb