nov 12, 2022
204 Megtekintés
Te tudod, hogyan zajlott a hálószoba forradalmasításának egyik lépcsőfoka? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Te tudod, hogyan zajlott a hálószoba forradalmasításának egyik lépcsőfoka?

Írta

Talán nem mondunk azzal újat, hogy már az ókorban is léteztek vibrátorok, sőt, nagy valószínűséggel ez a kis eszköz egyidős az emberiséggel, bár az évszázadok során sokat változott, ugyanakkor a lényeg ugyanaz maradt. A hölgyek öröme nagyon fontos, hiszen ez kihat az élet más egyéb területeire is.

Ebben a cikkben annak járunk utána, hogyan és miért keletkeztek a dildók, ahogy a reneszánsz Itáliában a vibrátorokat nevezték.

Vibrátor régen és ma

Ezer szerencse, hogy neked ma már itt vannak a Pajkos Pajtás vibrátorai, mert szegény Kleopátra még nem volt ilyen mázlista, így ő életét is kockára téve egy üreges tökbe zárt méhek hadával próbálta meg azt a rezgésszintet elérni, ami neked ma már egy gomb megnyomásával megy.

Az idők során hatalmas változásokon ment át ez a hasznos kis szexuális segédeszköz, így míg korábban lakkozott fával voltak kénytelenek a nők beérni, addig ma már nagyon finom anyagból, szilikonból is készül vibrátor, ami teljesen élethűen visszaadja az igazi bőr hatását.

Sőt, ha mindez nem lenne elég, a manuális változattól az évszázadok alatt eljutottunk oda, hogy az okostelefonodra letöltött alkalmazással tudod irányítani azt, hogy milyen erősséggel és milyen gyorsasággal dolgozzon érted az örömrudacskád. No, de amíg a technológia része nagyon változott, azért van, ami maradt a régiben.

Van, ami nem változik!

A 19. századi Angliában terjed el az a nézet, hogy a nőknél hisztériaként definiált rosszkedvet, depressziót és ingerlékenységet a kielégületlenség számlájára írjanak. Most tedd a kezedet a szívedre, és mondd, hogy te nem vagy morcos, amikor napokra öröm nélkül maradsz! A kielégülés a testi-lelki egészséget szolgálja, így talán nem is tévedek nagyot az angol orvosok, bár őszintén az alkalmazott gyógymóddal azért sokan vitatkoznának.

Ők ugyanis kórházban teljesítendő, doktor által előírt orgazmust javasoltak – természetesen dildó segítségével. Szerencsére ezt ma már kényelmesen, otthoni körülmények között is megteheted, sőt, ha kedved szottyan, még a párodat is bevonhatod a gyógyulási folyamatba!

Nincs is más teendőd, mint kiválasztani a számodra tökéletes vibrátort a Pajkos Pajtás kínálatából, de óva intünk, rendkívül nehéz lesz csupán egyet kiválasztani, ezért bátran készülj arra, hogy egyszerre akár 3-4 darabot is rendelj!

Válassz igényeidnek megfelelően!

Ugyanis minden igénynek megvan a megfelelő vibrátor, így valóban nem kell mást tenned, mint alaposan áttanulmányozni a kínálatot! Anál, okos, G-pont, léghullámos, szilikon, élethű vagy gumis, felcsatolható vagy pár vibrátor – és ez még csak a kezdet!

Szerencsére a webshopban bármennyit időzhetsz, senki sem fog megzavarni válogatás közben, sőt, a rendelésed is olyan diszkrét csomagolásban érkezik majd hozzád, hogy még a legszemfülesebb futár vagy szomszéd sem fog majd szagot. Felkészültél az örömmámorra?

Cikk Rovatok:
Szórakozás