márc 4, 2021
863 Megtekintés
0 0

HR-igazgató az üzleti életből – MOME

Írta

Megújulásának részeként most először nevezett ki HR-igazgatót a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

Nagy László korábban a Nielsen és a MOL nemzetközi csapatát is erősítette, és meghatározó szerepe lesz a MOME belső folyamatainak fejlesztésében.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 2020-tól alapítványi formában működik. A megújulás egyik fontos lépéseként, az egyetem története során most először nevez ki az emberi erőforrásokért felelős igazgatót. Nagy László feladatai közé tartozik majd a belső folyamatok és a szervezeti kultúra fejlesztése, valamint a teljesítményalapú bérezés részleteinek kidolgozása is.

Nagy László a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett.

A prémium orvostechnológiai eszközökkel foglalkozó Straumann Group kelet-európai HR-igazgató pozíciójából érkezik a MOMÉ-ra, ahol ő felelt a “High Performance Culture & Mindset” program bevezetéséért. Korábban dolgozott a Nielsen nemzetközi piackutató régiós emberi erőforrás vezetőjeként, valamint támogatta a MOL Csoport közel-keleti HR-operációját is.

“Az emberi erőforrásra, az egyes munkatársak elégedettségére, motiváltságára és előmeneteli lehetőségeire való odafigyelés minden szervezetben kulcsfontosságú. Sem az új campus, sem a modellváltás nem ér semmit korszerű HR nélkül. Most ennek a felépítésébe is belevágunk”

– fogalmazott Böszörményi-Nagy Gergely, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány elnöke.

Fotón: Nagy Zsombor Kancellár és Nagy László HR-igazgató

Fotó: Lakos Máté

Cikk Rovatok:
Belföld

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.