márc 2, 2021
535 Megtekintés
Így cseréld le téli ruhatárad a tavaszira! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Így cseréld le téli ruhatárad a tavaszira!

Írta

Tavasszal nem csak a természet ölt új külsőt, hanem a női ruhatár is. Előtérbe kerülnek a vékonyabb, színesebb, mintás darabok, dobozokba és zacskókba süllyednek a téli szettek.

Mutatjuk, milyen női tavaszi cipők közül érdemes beszerezned egy-egy párat, és hogyan tudod rendben tartani gardróbodat.

Csinálj helyet a női tavaszi cipők számára!

A hideg téli hónapok sztárjai a bélelt bakancsok és meleg csizmák. Végre eljött az idő, hogy ezek a téli cipők jó mélyre kerüljenek a szekrényben, helyüket pedig átvegyék a női tavaszi cipők.

A tavaszi hónapok közkedvelt darabjai a női sneakerek, amelyek szinte bármely szetthez megállják a helyüket. Menj biztosra, válassz magadnak egy örök fehér darabot, amit akár szoknyával is viselhetsz. A női cipők közül, az edzőcipők mellett ebben az évszakban a magas talpú, platformos tornacipők, espadrilles darabok váltak igazán divatossá. Ezek a lábbelik nyújtják a lábat, nőiességet sugároznak, miközben megtartják a sportosan elegáns vonalat.

Itt az idő, hogy a téli cipőket megtisztítva egy dobozba csomagold, hogy előtérbe kerülhessenek a vékonyabb lábbelik!

Vastag kötött pulóver helyett a pólóké a főszerep

Ahogy elbúcsúzunk a mínusz fokoktól, a lábbelik mellett az egyik legnagyobb változást a felsőrészek jelentik. A sok helyet foglaló, vastag kötött pulóverek szépen lassan elvándorolnak polcainkról, hogy egy dobozban várják türelmesen a következő téli szezont.

A női pólók közül érdemes minden alkalomra beszerezni pár darabot, hiszen sose tudhatjuk, hogy éppen milyen szettre lehet szükségünk. Válassz elegáns felsőrészt a munkahelyre, sportosabb rövid ujjút a hétköznapokra. Azonban törekedj arra, hogy ne vásárold túl magad, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy túlkereslet alakul ki akasztós szekrényedben a vállfák iránt.

Szelektálj, rendszerezz!

Mielőtt neki esnél az új tavaszi cipők, felsőrészek beszerzésének, ne felejtsd el rendszerezni a szekrényed. A legjobb döntés, ha minden egyes ruhadarabot kipakolsz a polcokról, és kiválogatod azt, ami már túl kicsi rád, esetleg túl nagy, sose volt rajtad, vagy már túlhordtad.

Azokat a ruhadarabokat, amelyek nincs szükséged, de jó állapotban vannak, ajándékozd el szeretteidnek, vagy a rászorulóknak. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a környezetedben élőknek is. Rendszerezd régi és új ruháidat, hogy mindig tudd, mi lapul a szekrényed legmélyebb zugaiban.

Összegzés

Nagyon fontos, hogy mindig rendet és harmóniát teremtsünk magunk körül, amelyre tökéletes példa a gardróbszekrény rendszerezése. A tavaszi, melegebb hónapoknál nincs is tökéletesebb alkalom erre a feladatra.

Mindig megtisztítva tedd el a téli cipőket, hogy az új női tavaszi cipők kapják meg helyüket. Cseréld le vastag pulóvereidet vékony pólókra, és válj meg azoktól a daraboktól, amelyekre már nincs szükséged.

Cikk Rovatok:
Egyéb