okt 10, 2021
555 Megtekintés
APPLE iPhone SE 3 zsebtelefon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

APPLE iPhone SE 3 zsebtelefon

Írta

Az Apple a befogadás intenzitása szerint is gondosan felméri a piacot minden termékkörében, így az Apple iPhone SE 3 – ami az SE (2020) után a harmadik generációs SE modelljük lesz – megjelentetésének is kell legyen elegendő alapja.

Írja a Mobilnews.hu.

Erős az a kör, amelyiknek a kis méret fontos, nem kell neki tepsifon. Azon belül is elég nagy az a halmaz is, amelyiket egy telefon esztétikumánál nem zavar az alul-felül ásító vastag fekete csík. Nem megy ki olyan gyorsan a divatból a fizikai ’Home’ gomb sem.

Senki nem gondolta volna korábban, hogy egy ötéves dizájn (iPhone 8) kétséges szépsége ennyi ideig képes ragyogni. Az Apple nagymester lett az érintett telefon életciklusának a meghosszabbításában. A színválasztékban sem törekszenek babérokra.

Az idei legfrissebb, a 13-as Apple iPhone szívét ültetik át bele, az A15 bionikus vezérlő csip lesz benne. Tésztaszűrővel a fejükön szaladgáló fanatikus 5G ellenesek legnagyobb bosszúságára a csippel megkapja ezt a kommunikációs képességet is az APPLE iPhone SE 3. Lehet hogy ezt a nevet viszont nem kapja meg.

Cikk Rovatok:
Tech