aug 16, 2024
4 Megtekintés
Ne csüggedj! Itt a megoldás a zsíros, pattanásos, tág pórusú bőrre! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 0

Ne csüggedj! Itt a megoldás a zsíros, pattanásos, tág pórusú bőrre!

Írta

Elérkezett az idő, hogy felvedd a harcot ezen problémák ellen, ha te is érintett vagy. Jobbnál jobb kozmetikumok közül választhatsz, melyek hatékonyan orvosolják ezt a problémát.

Nemcsak tizenévesekeknél, hanem felnőttkorban is gyakori fejtörést okoz a túlzott faggyútermelődés, hiszen a pattanások, mitesszerek, aknék vagy a zsírosan fénylő bőr miatt sokan reményvesztetté válnak. Az is gondot jelent, hogy bőr rugalmassága egy idő után csökkenni kezd.

A MediNatural természetes bőrápoló termékei rendszeres használat mellett kezdvezően támogatják a problémás bőrt, szemmel látható eredménnyel.

Ezeket a terméktípusokat csekkold!

Kezdjük a sort a hámlasztókkal, arctisztító zselékkel, majd jöjjenek a pórusösszehúzó gélek, hidratálókrémek, szérumok, és persze a bőrmegújítók se maradjanak ki.

A hatékony bőrápolás kulcsa, hogy reggel és este alaposan megtisztítjuk arcbőrünket. Ehhez a legcélravezetőbb, ha olyan arctisztítót választunk, ami egyben hidratálja és felpuhítja a bőrt. Esténként gyengéd, PHA-savas hámlasztót használjunk, ezután pedig ne felejtsük el feltölteni hatóanyagokkal az arcbőrt. Erre nagyszerű megoldást nyújtanak a könnyen felszívódó, tápanyagdús, niacinamidos, retinolos arcszérumok. A hidratálás semmiképpen se maradjon el, például jojobatartalmú készítmények használatával. A teafaolajat tartalmazó kozmetikumok is jótékony hatásúak.

Ha elbizonytalanodnál, a MediNatural munkatársai örömmel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. Innentől pedig már rajtad múlik, hogy mennyire gyorsan éred el a kitűzött célt.

Dolgoznak a hatóanyagok a háttérben…

A niacinamid harcba száll a kitágult pórusokkal, szinte összezsugorítja őket, feszesít és elsimítja a bőrfelületet. Mindemellett gyulladáscsökkentő hatása sem hagyható figyelmen kívül. Sőt, a ráncokat is képes minimalizálni. Használata így valóban látványos.

A retinol támogatja a bőrt az elhalt hámrétegtől való megszabadulásában, ezáltal az új bőrsejtek fejlődésében is. Egészséges sejtműködést segít elő, a pattanások menekülnek előle.

A teafaolaj fertőtlenít, megakadályozza a baktériumok elszaporodását, a bőr védekezőképességét támogatja, megmenti a faggyúktól, és pórusösszehúzó, gyulladáscsökkentő hatása is van.

Válasszunk arcápolási csomagot!

Szerencsére léteznek összeállított csomagok is, amelyek tartalmazzák a napi rutinhoz szükséges készítményeket. Találunk benne arctisztítót, pórusösszehúzót és hidratáló krémet is. Kiegészíthetjük ehhez a bőrtípushoz való egyéb kozmetikumokkal is a tuti hatás érdekében.

Érdemes körülnézni a MediNatural természetes készítményei között, ahol bőrápolási tanácsokkal is szolgálnak, valamint felmerülő kérdések esetén is szívesen segítenek.

Cikk Rovatok:
Egészség