nov 10, 2020
848 Megtekintés
0 0

Vízumlottó: 6 órád maradt, hogy amerikai zöldkártyát kapj

Írta

Ugyanis ma zárul az Amerikai Egyesült Államok idei évre meghatározott vízumlottó sorsolásra jelentkezés határideje.

Nem szeretik a vízumlottó kifejezést, mert ez tulajdonképpen egy bevándorlási program, ahol a jelentkezők között vízumot és vele munkavállalási engedélyt (zöldkártya) sorsolnak, de pont a sorsolás miatt van lottó jellege. A szerencse is közre kell, hogy működjön ebben a programban a zöldkártya megszerzéséhez.

Na, de miért is maradt alig több, mint 6 órád a jelentkezésre?

Mert ahogy az USA Nagykövetségének a weboldala is írja, az online jelentkezési időszak 2020. október 7-én, szerdán, déli 12 órakor (EST) (GMT-4) kezdődik és 2020. november 10-én, kedden, déli 12 óráig (EST) (GMT-5) tart.

Tehát nem a mai nap délig tudsz jelentkezni, hanem mivel Magyarország a GMT +1 időzónába tartozik, a GMT -5 időzónához 6 órát nyertünk, azaz ma délután 6-ig tudsz leadni online jelentkezést a DV-2022-es programra (mert így hívják, hisz a nyertesen legkorábban 2022-ben léphetnek be az USA-ba ilyen vízummal).

Információkat a kitöltésről angolul és számos nyelven (de sajnos magyarul nem) itt találsz: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

Jelentkezni a programra ezen a linken tudsz: https://dvprogram.state.gov/

A jelentkezési lapot 10 perc alatt ki tudod tölteni, de FIGYELEM! Csak akkor tedd, ha komolyan gondolod! Játékból ne vedd el azoktól a nyerési esélyt, akiknek ez nagyon fontos.

Sok sikert!

Cikk Rovatok:
Külföld

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.